Εμπνευσμένα από την φύση και χρησιμοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, τα επιστημονικά εργαστήρια της Bochéry  εξειδικεύονται στην ανάπτυξη και παραγωγή  δερμοκαλλυντικών προϊόντων υψηλών  προδιαγραφών.

Η επιστημονική ομάδα της Bochéry απαρτίζεται από  εξειδικευμένους, διακεκριμένους  επιστήμονες στον χώρο της σύγχρονης κοσμητολογίας την Βιοτεχνολογία και την Νάνο τεχνολογία. Ιατροί, χημικοί, φαρμακοποιοί, αισθητικοί συνεργάζονται σε ένα επιστημονικό περιβάλλον δημιουργώντας τις πιο αποτελεσματικές φόρμουλες σύμφωνα με τις ανάγκες της ηλικίας και των  απαιτήσεων των πελατών.

Τα Bochéry Lab Esthétique προϊόντα βασίζονται σε ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών και καινοτόμων ενεργών συστατικών  εγκλωβισμένων  σε προηγμένα μικροσκοπικά συστήματα μεταφοράς  τους «Ταξιδευτές της Νιότης»,  ή “Voyageurs le la jeunesse “που επιτυγχάνουν τη βέλτιστη διείσδυση και διασπορά των πολύτιμων παραγόντων στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, εξασφαλίζοντας ένα Λαμπερό, Απαλό και Νεανικό δέρμα.

“Επιστήμη για την ανθρώπινη ευεξία” από την Bochéry Lab Esthétique”

Αφιερωμένοι σ’ αυτό το όραμα , προμηθεύουμε το κοινό με νέα επαναστατικά προϊόντα που δρούν σαν : “mesotherapy without needles” από την στιγμή  που διεισδύουν βαθειά  και απελευθερώνονται αργά.

Ειδικότερα, οι επιστήμονες στην Bochéry,κατάλαβαν ότι υπάρχει ένα κενό στην παραγωγή καλλυντικών. Θεωρούν, και έχει αποδειχθεί ,ότι τα κλασικά καλλυντικά (bulk form) δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά. Δεν μπορούν να φτάσουν στην καρδιά του προβλήματος. Έτσι για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη εισήγαγαν μια σειρά από νεωτεριστικές φόρμουλες. Συνδύασαν νεωτεριστικά και φυσικά  δραστικά παγιδευμένα σε προηγμένα συστήματα μεταφοράς χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και τεχνικές όπως 3ης γενιάς λιποσώματα, κυκλοδεξτρίνες, μικροσφαίρες , και ιονοσώματα. Όλα τα παραπάνω έχουν μοναδικές ιδιότητες που πραγματικά  μετατρέπουν το δέρμα ώστε να « :ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΝΕΩΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ».

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.