Σαν μια ερευνητική εταιρεία, η Bochéry συμμετέχει σε αρκετές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας και προωθώντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Η πρώτη συμμετοχή σε έκθεση έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας κατά την διάρκεια της  “The Sydney International Spa and Beauty Expo”η οποία είναι η πιο φημισμένη έκθεση στην Ασία και Ωκεανία. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική εμπειρία να λανσάρει  πρωτοποριακά προϊόντα σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά επικοινωνώντας με ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών, προμηθευτών και εταιριών. Η Bochéry  είχε  για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρουσιάσει και να μιλήσει για τα δερματικά πρωτοποριακά συστήματα μεταφοράς.

Η δεύτερη συμμετοχή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013, η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο στο “Olympia Beauty Expo”,μια απίστευτη έκθεση με 500 συμμετοχές από διάσημες μάρκες  παγκοσμίως που διήρκεσε 2 ημέρες. Η  Bochéry είχε την μοναδική ευκαιρία να δείξει την απόλυτα τελευταία τεχνολογία στον κόσμο της ομορφιάς. Τουλάχιστον 400 επισκέψεις  καταγράφηκαν στο περίπτερο μας. Ειδικοί βιομηχανίας, σύμβουλοι επιχειρήσεων, κέντρων αισθητικής, παραγωγοί, προμηθευτές, καταναλωτές, αισθητικοί και γιατροί επισκέφτηκαν το περίπτερο  της Bochéry εκφράζοντας μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό γι’αυτά τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Τον Μάρτιο του 2014 η Bochéry συμμετείχε για 3η φορά σε άλλη μία έκθεση, την  “In Shape” health, beauty and fitness fair”, που έλαβε χώρα στον Λίβανο. Βασικά την μεγαλύτερη και πιο φημισμένη έκθεση στην Μέση Ανατολή. Κατά την διάρκεια της έκθεσης η Bochéry  είχε μια σημαντική παρουσία  περιλαμβάνοντας  δραστηριότητες όπως εφαρμογή των προϊόντων Bochéry σε διάφορους  τύπους  δέρματος μέσα στο περίπτερο και πολλές παρουσιάσεις των προϊόντων  Bochéry. Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα της Bochéry  έδωσε δύο διαλέξεις στο αμφιθέατρο της έκθεσης με θέμα :   “The new technologies in cosmetology and their application in Bochéry‘s products”.Τέλος, οι επιστήμονες της Bochéry έδωσαν  συνέντευξη  20 λεπτών στην τηλεόραση του Λιβάνου. Το feedback από την συμμετοχή μας  ήταν τόσο καταπληκτικό  που  τα προϊόντα Bochéry είναι πλέον αναγνωρισμένα σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής αποτελώντας μια από της top αγορές  μας.